Comandes de Clientela Virtual
Actualizado hace más de una semana

Com ja saps, la Clientela Virtual serveix per donar càrrega de feina a l'alumnat. Normalment, s'utilitza molt al principi del curs o bé al final, quan la xarxa no està al 100% perquè els centres s'estan incorporant o ja deixen l'activitat.

La nostra recomanació és la d'utilitzar aquesta eina el menys possible, ja que una de les principals experiències en una plataforma com la d'Empresaula és poder contactar amb empreses simulades d'altres centres.

Un cop dit això, comentar que hi ha diverses maneres de fer comandes a la Clientela Virtual.

Realitzar comandes individuals:

En aquest tipus de comandes, tens el control absolut sobre com realitzar-les, les dates, mètodes de pagament, el/la client/a que farà la comanda, etc. Et recomanem mirar la secció corresponent Comanda individual. Dins de les comandes individuals, hi ha dues modalitats:

• Modalitat automàtica: En la modalitat automàtica emplenaràs tots els passos, indicant en el número 5 automàtic i el sistema s'encarregarà de realitzar-lo utilitzant els productes que tingui l'empresa en el seu catàleg. No caldrà indicar quins productes vols que es comprin.

• Modalitat manual: En la modalitat manual emplenaràs tots els passos, indicant en el número 5 manual i així en el pas 6 podràs indicar quins productes i quina quantitat exactament vols que s'incloguin en aquesta comanda.

Fer una programació periòdica de comandes:

En les comandes programades cedeixes part del control a canvi d'agilitzar la seva creació.
Per exemple, quan fas una programació, no pots indicar quin/a Client/a Virtual farà la comanda. Tampoc pots indicar el mètode de pagament (s'agafarà el que tingui configurat per defecte el/la Client/a Virtual que toqui en cada moment), però et permet indicar comandes recurrents (2 cada dimarts i dijous, per exemple).

Et recomanem mirar la secció corresponent Comandes programades.

Sigui quin sigui el tipus de comanda que vols realitzar, has d'anar a "Comandes Virtuals" del menú principal. Un cop aquí, podràs veure un llistat de totes les comandes rebudes.

Per fer una "Comanda individual", has de fer clic a "Comandes" i després clicar a "Nova comanda manual".

Per fer una nova programació, has de fer clic a "Programació" i després clicar a "Nova programació".