Com ja sabreu, els Clients Virtuals serveixen per donar càrrega de feina als alumnes. Normalment, s'utilitza molt al principi del curs o bé al final, quan la xarxa no està al 100% perquè els centres s'estan incorporant o ja deixen l'activitat.

La nostra recomanació és la d'utilitzar aquesta eina el menys possible, ja que una de les principals experiències en una plataforma com la d'Empresaula és poder contactar amb empreses d'altres centres.

Un cop dit això, comentar que hi ha diverses maneres de fer comandes a Clients Virtuals:

Realitzar comandes individuals: En aquest tipus de comandes, teniu control absolut sobre som realitzar-les: les dates, mètodes de pagament, el client que farà la comanda, etc. Us recomanem mirar la secció corresponent per tenir la informació completa: Comandes individuals. Dins de les comandes individuals, hi ha dues modalitats:

• Mode automàtic: en el mode automàtic indicareu un valor per la comanda i el sistema s'encarregarà de realitzar-la utilizant els productes que tingui l'empresa en el seu catàleg. No caldrà indicar quins productes voleu que es comprin.

• Mode manual: en el mode manual podreu indicar exactament quins productes voleu que s'incloguin en aquesta comanda.

Fer una programació periòdica de comandes: en les comandes programades cediu part del control a canvi d'agilitzar la seva creació.
Per exemple, quan feu una programació, no podeu indicar quin Client Virtual farà la comanda. Tampoc podeu indicar el mètode de pagament (s'agafarà el que tingui configurat per defecte el Client Virtual que toqui en cada moment), però us permet indicar comandes recurrents (2 cada dimarts i dijous, per exemple).

Us recomanem mirar la secció corresponent: Comandes programades.

Sigui quin sigui el tipus de comanda que voleu realitzar, heu d'anar a "Comandes Virtuals" del menú principal. Un cop aquí, podreu veure una llista de totes les comandes realitzades:

Per fer una "Comanda individual", heu de fer clic a "Nova comanda manual" (hem d'actualitzar el text).

Per fer una nova programació, heu d'anar al submenú on posa "Programació" i després clicar a "Nova programació":

Som conscients que pot ser una mica confús, treballarem per fer-ho més intuïtiu en un futur.