Crear i editar la pàgina web de la meva empresa
Actualizado hace más de una semana

Des del mateix Departament de Vendes, dirigeix-te a la secció de “Pàgina web”. Si la teva empresa no en té, fes clic al botó “Crear pàgina web”. Del contrari, fes clic a “Editar pàgina web”.

Revisa les diferents opcions que pots modificar i canvia el que creguis oportú perquè la web sigui funcional. La nostra recomanació és que el disseny final sigui fàcil d'entendre (atenció amb els contrastos de colors i las imatges de fons!).

Per penjar una fotografia en el quadre de text, seleccionaràs la icona d'imatge i faràs clic sobre "Veure Servidor". Tindràs l'opció de pujar una imatge en format jpg, jpeg, png, o gif.

Quan la imatge estigui adjuntada, hauràs de fer dos clics sobre ella per veure la previsualització. A continuació, podràs acceptar els canvis i desar la nova configuració de la pàgina web.

El camp "css" està pensat per aquelles persones que tinguin nocions de programació web i vulguin personalitzar-la.

També pots utilitzar una pàgina web feta des d'una altra plataforma externa, com per exemple Wix. És important recordar que en cas que tinguis una web creada a la plataforma, primer hauràs d'eliminar-la per afegir la nova.

Introdueix l'enllaç de la pàgina web perquè es vegi al Market. Tingues en compte:

• La web que afegeixis ha de ser teva.

• L'únic inconvenient és que els productes no apareixeran automàticament ni s'actualitzaran amb el canvis que facis a la plataforma.