Des del mateix Departament de Vendes, aneu a la secció de “Pàgina web”. En el cas que la vostra empresa encara no tingui pàgina, feu clic al botó de “Crear pàgina web”. Del contrari, feu clic a “Editar pàgina web”.

Un cop dins, reviseu les diferents opcions que podeu modificar i canvieu el que cregueu oportú perquè el web quedi al vostre gust. La nostra recomanació és que el disseny final sigui fàcil de llegir (atenció amb els contrastos de colors i las imatges de fons!).

L'únic camp que us pot generar dubtes és el de “css”. Aquest camp està pensat per aquelles persones que tinguin nocions de programació web i vulguin anar un pas més enllà en la personalització de la mateixa.

També teniu l'opció d'enllaçar a un web extern creant un altre tipus de servei com Wix.