Crear categories de productes
Actualizado hace más de una semana

El nostre consell és que assignis els teus productes a la seva categoria corresponent. Accedeix al Departament de Vendes, concretament a "Productes".

Per crear una categoria, fes clic a “Categories de productes” situada a la barra lateral. Seguidament, fes clic a “Afegir categoria de productes”. Indica el nom amb els idiomes que prefereixis.

Un cop tinguis les categories creades, les podràs veure i editar a través del llistat corresponent.

Aquestes categories són les que podràs seleccionar al crear un producte.

Articles relacionats: