Alta de productes
Actualizado hace más de una semana

Torna a “Productes” (utilitzant la barra lateral) i fes clic al botó “Afegir producte”. El primer que has de fer és seleccionar el tipus de producte que vols crear:

• Producte Primari: només es pot comprar a les empreses proveïdores virtuals. No apareixerà a la teva web com a producte que puguin comprar altres empreses de la xarxa. Les comandes de la clientela virtual no contindran aquest tipus de productes.

• Producte Distribuït: es pot comprar a empreses proveïdores virtuals. Està disponible de cara a la clientela virtual i apareix a la web de la teva empresa.

• Producte Manipulat: no es pot comprar a les empreses proveïdores virtuals. Acostuma a ser un producte "fabricat" a partir d'un o diversos productes primaris. Es pot veure a la teva web i la clientela virtual t'ho podrà comprar.

Un cop seleccionat el tipus de producte, t'apareixerà un formulari amb les dades necessàries per crear-lo:

Punts a tenir en compte:

• Nom i descripció: els pots posar en diversos idiomes.

• Preu de cost: en cas de no indicar-lo, el sistema automàticament farà que aquest sigui un 80% del preu de venda (així que tens un marge del 20%).

• Proveïdoria: selecciona una empresa proveïdora virtual del sistema i compra productes quan necessitis stock. La teva empresa no està obligada a comprar a aquestes empreses proveïdores. Si trobes una empresa simulada (amb alumnat real encarregat de la seva gestió) que et pugui vendre aquest producte, pots comprar-li.

• Categoria: Pots indicar la categoria del nou producte.