Per crear una categoria, primer feu clic a “Categories de productes” a la barra lateral i llavors feu clic a “Afegir categoria de productes”. Simplement indiqueu el nom de la categoria en diversos idiomes (o com a mínim en castellà).

Un cop tingueu les categories creades, les podreu veure i edita a través del llistat corresponent.

Aquestes categories són les que podreu seleccionar al crear un producte.