Organismes Oficials
Mòdul d'Organismes Oficials - Cotització de Seguretat Social
Confecció de liquidacions: borrador del document de la relació nominal de treballadors
Confecció de liquidacions: borrador del document de la relació nominal de treballadors
O
Escrito por Oriol
Actualizado hace más de una semana

Per arribar a les següents pantalles hem d'haver accedit al menú de Cotizació i haver completat la comunicació de dades bancaries.

Al clicar a "Confección de liquidaciones: borrador de documento de la relación nominal de los trabajadores" anirem a la següent pantalla:

Primer s'haurà d'omplir totes les dades referents a l'empresa.
Un cop fet això podrem omplir el requadre amb les dades del treballador. Al fer-ho i pulsar a "Añadir" s'afegiran a una llista que apareixerà a sota. S'ha d'omplir i enviar aquest requadre per cada treballador que tingui l'empresa.

Al acabar d'omplir tots els treballadors podrem premer a "Continuar" i el sistema posarà a la cua de descàrregues el PDF corresponent (RNT).