Organismes Oficials
Mòdul d'Organismes Oficials - Cotització de Seguretat Social
Confecció de liquidacions: borrador del document de càlculo de liquidació
Confecció de liquidacions: borrador del document de càlculo de liquidació
O
Escrito por Oriol
Actualizado hace más de una semana

Per arribar a les següents pantalles hem d'haver accedit al menú de Cotizació i haver completat la comunicació de dades bancaries.

Al clicar a "Confección de liquidaciones: borrador de documento de cálculo de liquidación" anirem a la següent pantalla:

Nota: Identificación de Empresario fa referencia al NIF de l'empresa.

En la captura superior ja podeu veure algunes dades que hem entrat nosaltres, però inicialment estarà tot buit i tots els camps són obligatoris.

Un cop entreu les dades de liquidació i premeu a "Continuar", es posarà a la cua de descàrrega el document corresponent en format PDF. Veieu-ne un exemple:

A final de mes es farà el càrrec corresponent al resultat de la presentació feta. Tingueu en compte que si es fan presentacions de mesos anteriors a l'actual s'aplicarà un recàrrec a la quota que hauria de ser.