Seguiment de les presentacions realitzades
O
Escrito por Oriol
Actualizado hace más de una semana

Per poder veure i descarregar anteriors comunicacions, cal clicar a l'enllaç "Seguimiento de las comunicaciones realizadas" del menú principal de Contrat@ (fig.2) i seguidament a l'enllaç "Consulta y seguimiento de envío de ficheros".

En posar unes dates concretes i donar-li a "Aceptar", ens apareixeran les comunicacions fetes durant aquestes dates:

Com es pot veure a la figura 3, el document està "Pendent", això vol dir que falta la seva aprovació per part de l'equip docent.

Com a treballadors de l'empresa podem descarregar un fitxer comprimit ZIP que conté els PDFs corresponents a tots els contractes inclosos en la comunicació:

A continuació us posem una mostra de l'aspecte del PDF generat: