Obtenció del document de registre d'un contracte
Escrito por Fundació Inform
Actualizado esta semana

Per poder visualitzar i descarregar les comunicacions enviades a Contrat@, cal clicar en l'enllaç "Seguiment de les comunicacions realitzades" del menú principal de Contrat@ i seguidament a l'enllaç "Consulta i seguiment d'enviament de fitxers".

S'obrirà la pantalla de consulta. Indicar una data d'inici i una data final per accedir a la relació de comunicacions enviades i prémer "Acceptar".

A la part inferior de la pantalla es mostren les comunicacions del període sol·licitat.

Com a persona treballadora de l'empresa pots descarregar un fitxer comprimit ZIP que conté els PDFs corresponents a tots els contractes inclosos en la comunicació. Només has de prémer "Descarregar".

A continuació et mostrem un exemple del PDF que es genera.