Aprovació d'una comunicació
Actualizado hace más de una semana

Quan una persona treballadora fa una comunicació, aquesta queda pendent d'aprovació per part de l'equip docent. La resta de models de Seguretat Social i Hisenda funcionen de la mateixa manera.

Per aprovar o rebutjar una comunicació cal anar al Panell Docent, menú d' "Organismes Oficials" i utilitzar els botons corresponents per aprovar o rebutjar.

Un cop l'equip docent ha fet aquest pas, es rebrà un mail en el departament de RRHH (o a Recepció si tens configurada la "Missatgeria unificada"), amb la resolució.