Aprovació d'una comunicació
Actualizado hace más de una semana

Quan un treballador fa una comunicació, aquesta queda pendent d'aprovació. Això funciona igual que la resta de models de Seguretat Social i Hisenda.

Per aprovar o rebutjar una comunicació cal anar al Panell Docent, menú de "Organismes Oficials" i utilitzar els botons corresponents per aprovar o rebutjar:

En fer-ho, es rebrà un correu electrònic al departament de Recursos Humans (o Recepció si teniu configurada la "Missatgeria unificada"), amb la resolució.