Ir al contenido principal
Registre de contracte a Servei Públic d'Ocupació
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado esta semana

La comunicació de contractes només es pot fer a través de fitxers XML que es generen a mitjançant els programes de gestió corresponents i que cada centre es lliure d'escollir.

Des de la pantalla del servei Contrat@.

Prémer "Comunicació de la contractació" per accedir a la següent pantalla i a continuació prémer "Mitjançant la presentació d'arxius".

Important: El programa únicament accepta fitxers XML i que has hagut de generar amb anterioritat des del programa de gestió de RRHH i que cada empresa tria (nominasol, A3Nom...).

Ara visualitzes les diferents opcions:

A continuació t'expliquem el funcionament de la comunicació d'un "Contracte", la resta de fitxers funcionen de la mateixa manera però s'han de tenir en compte dues coses:

  • Per pujar una pròrroga, transformació o còpia bàsica, prèviament s'ha d'haver fet l'enviament del contracte inicial

  • Cal assegurar-se que en generar aquests altres fitxers, s'indica l'identificador de contracte que retorna la plataforma en pujar-lo ja que és l'única manera que té el sistema de relacionar-los amb el contracte original.

En prémer en "Contracte" et permetrà seleccionar un fitxer del teu ordinador. Com hem comentat, aquest fitxer ha de ser un XML generat per algun programa extern a la plataforma.

Una vegada has seleccionat el fitxer de l'ordinador i has fet "Enviar", t'apareixerà una pàgina de confirmació de la recepció i l'identificador del contracte que hauràs de guardar per a futures comunicacions de modificació d'aquest contracte.

Articles relacionats:

¿Ha quedado contestada tu pregunta?