Todas las colecciones
Guia de l'alumnat
Compres i vendes
Buscar empreses simulades a plataforma Market
Buscar empreses simulades a plataforma Market
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Per buscar altres empreses de la plataforma vés-hi al Market: http://market.empresaula.com

Aquí podràs utilitzar diversos filtres per veure les empreses que es troben en el mercat estatal. 

En el cas que una empresa tingui una pàgina web associada, sigui creada a Empresaula o de forma externa, les dades a l'espai assignat apareixeran ben contrastades. En el cas que no tingui web, el text apareixerà de color gris i no es podrà fer clic a sobre. A la següent figura, l'empresa de l'esquerra té web i la de la dreta no:

Per contactar amb empreses simulades de mecat intern que siguin del teu centre tens dues opcions:

  • A través de l'email d'Empresaula.

  • A través del formulari de contacte que trobaràs a les webs del Market, que en aquest cas, només hi seran les empreses del teu centre.

El formulari de contacte també funciona amb webs externes.

Quan envies un email a través d'aquest formulari, l'altra empresa el rep al Departament de Vendes. Quan et contesten, reps un email al Departament de Compres.

En el cas que no vegis la barra lateral, potser és que la mida de la pantalla amb la que estàs visualitzant el Market no té suficient resolució perquè aparegui desplegada per defecte. Busca a la part superior dreta una fletxa que et permetrà desplegar-la:

Important!

Empresaula no pretén substituir eines que després et trobaràs en un entorn laboral real. Per aquest motiu, creiem que és important utilitzar algun programa de gestió d'stock professional. Consulta amb el/la gerent quina és l'opció que creu més adequada.

Articles relacionats:

¿Ha quedado contestada tu pregunta?