El correu d'Empresaula és departamental i intern de la plataforma. Això vol dir que cada departament de l'empresa té el seu propi correu i que aquest només funciona per comunicar-se des de dins de la plataforma. No podeu utilitzar-lo des de Gmail, per exemple.

Els emails tenen la següent relació amb els departaments:

Només et podràs posar en contacte amb el departament de Gerència de la teva pròpia empresa. Si tens algun problema amb una altra empresa que no hagis pogut resoldre amb els teus treballadors, pots demanar al teu professor/a que es posi en contacte amb l'altre gerent.

A sobre pots veure que a l'accedir a la secció de “Correu” es llisten els emails de la safata d'entrada. En aquesta secció pots, entre altres accions:

• Enviar un email a altres empreses fent clic al botó “Nou correu”.

• Filtrar els emails utilitzant els filtres que apareixen a la columna dreta.

• Marcar els emails com a “importants”, fent clic a l'estrella a l'esquerra del email.

• Classificar un missatge fent clic i deixant apretat el ratolí sobre els punts a l'esquerra del email i arrossegant-lo sobre una carpeta.