Guia de l'alumnat
Correu (email)
Funcionament del correu (email) d'Empresaula
Actualizado hace más de una semana

El correu d'Empresaula és intern, això vol dir que cada departament té el seu propi correu i només funciona per comunicar-se des de dins de la plataforma. No pots utilitzar-lo des de Gmail, per exemple. Et pots comunicar:

• Entre els departaments de la teva empresa.

• Amb departaments d'altres empreses del teu centre.

• Amb departaments de la resta d'empreses que formen part de la xarxa.

Els emails tenen la següent relació amb els departaments:

Només et podràs posar en contacte amb el departament de Gerència de la teva pròpia empresa. Si tens algun problema amb una altra empresa externa, pots demanar al teu professor/a que es posi en contacte amb l'altre/a gerent.

En la secció de “Correu” es llisten els emails de la safata d'entrada. En aquesta secció pots, entre altres accions:

• Enviar un email a altres empreses fent clic al botó “Nou correu”.

• Catalogar els emails utilitzant els filtres que apareixen a la columna dreta.

• Marcar els emails com a “importants”, fent clic a l'estrella que se situa a l'esquerra de l'email.

• Classificar un missatge prement el botó esquerra del ratolí sobre els punts de l'esquerra de l'email fins arrossegar-lo cap a la carpeta corresponent.

Com envies un correu?

Accedeix a la secció de “Correu” i fes clic al botó “Nou correu

No oblidis omplir totes les dades del formulari:

• Destinataris: un màxim de 20 per evitar l'spam dins de la plataforma.

• Assumpte: intenta que destaqui perquè la gent tingui curiositat per llegir-ne més.

• Cos: sigues professional, revisa l'ortografia i torna a llegir el mail abans d'enviar-lo per assegurar-te que té sentit.

Comprovaràs que et surten els emails de totes les empreses de la plataforma. A mesura que escriguis, s'aniran acotant els resultats. Selecciona l'empresa i després el departament.

Per finalitzar, si vols adjuntar documents, pots fer-ho fent clic al quadre de text situat sobre el botó “Enviar”. Si necessites afegir més fitxers, torna a fer clic a “Afegir adjunt”.