Todas las colecciones
Guia de l'alumnat
Compres i vendes
Sistema de Compres i Vendes setmanals
Sistema de Compres i Vendes setmanals
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Només l'equip docent pot subscriure la teva empresa al Sistema de Compra/Venda Setmanal i ho ha de fer des del Panell Docent.

Les empreses apuntades es comprometen a realitzar les compres i vendes indicades pel sistema. Aconsellem realitzar aquestes operacions per tal de no perjudicar la funcionalitat de les empreses que participen.

Un cop configurat el número d'interaccions setmanals, cada dilluns podràs trobar els emparellaments a la secció de "Compres setmanals" i "Vendes setmanals" dels departaments corresponents.

A la següent imatge pots veure un exemple dels emparellaments al Departament de Compres:

Imagina't que la teva empresa ha de fer dues comandes a l'empresa RINS i una altra a Ca'n Cladera Vins i Caves. És important que si una empresa apareix més d'una vegada, es facin tantes operacions com s'indiqui al emparellament.

A vegades el procés de compra o venda es pot allargar més d'una setmana. L'important és iniciar el procés i tancar-lo el més ràpid possible, intentant que no es demori més de dues setmanes.

Al departament de Compres veuràs les dades de a qui has de comprar i al Departament de Vendes et sortirà una llista d'aquelles empreses que haurien de comprar-te:

En aquest cas, ETI-PC, OHUTU i SEASON FLAVOURS haurien de posar-se en contacte amb tu al llarg de la setmana perquè et facin una compra.

No hi ha una quantitat estipulada per cada comanda, però intenta ser raonable: no facis comandes massa baixes!

Articles relacionats:

¿Ha quedado contestada tu pregunta?