Només el vostre professor/a pot subscriure la vostra empresa al Sistema de Compra/Venda Setmanal i ho ha de fer des del Panell Docent.

Les empreses apuntades a aquest sistema es comprometen a realitzar les compres i vendes indicades pel sistema. No realitzar-les pot comportar l'expulsió del sistema de Compra/Venda i fins i tot penalitzacions a l'empresa infractora.

Un cop configurat el número d'interaccions setmanals, cada dilluns podreu trobar els emparellaments a la secció de "Compres setmanals" i "Vendes setmanals" dels departaments corresponents.

A la següent imatge podeu veure un exemple dels emparellaments al departament de Compres:

En aquest cas podem veure que la meva empresa ha de fer dues comandes a l'empresa RINS i una altra a a Ca'n Cladera Vins i Caves. És important que si una empresa apareix més d'una vegada, es facin tantes operacions com s'indiqui al emparellament.

S'entén que a vegades el procés de compra o venda es pot allargar més d'una setmana. L'important és iniciar el procés de posar-se en contacte amb qui toca i tancar-lo el més ràpid possible, intentant que el procés no s'allargui més de dues setmanes.

Tal i com dèiem, a la imatge superior veiem les dades de a qui hem de comprar: al departament de Vendes ens sortirà una llista d'aquelles empreses que haurien de comprar-nos a nosaltres:

En aquest cas, ETI-PC, OHUTU i SEASON FLAVOURS haurien de posar-se en contacte amb nosaltres al llarg de la setmana amb una comanda.

No hi ha una quantitat estipulada per cada comanda, però intenteu ser raonables: no feu comandes massa baixes!

ARTICLES RELACIONATS

¿Encontró su respuesta?