Sistema de Compra/Venda Setmanal
Actualizado hace más de una semana

Existeix un sistema de compres creuades per incrementar el número d'interaccions entre les empreses simulades de la plataforma.

Una cop configurat el número d'interaccions setmanals, el sistema indicarà a l'empresa en qüestió a quines empreses ha de comprar o vendre al llarg d'una setmana.

IMPORTANT!!! Les empreses apuntades a aquest sistema es comprometen a realitzar les compres i vendes indicades pel sistema.

El sistema no pot comprovar si les empreses cumpleixen amb el pactat, així que queda en mans de l'equip docent assegurar-se que les persones treballadores de l'empresa compleixen el compromís adquirit.

Configuració

Heu d'anar a “Empreses” del menú principal i configurar l'empresa que vulgueu que participi al sistema. Un cop a la configuració, feu clic a “Mercat” del submenú.

IMPORTANT!!! Has de tenir en compte que si indiques que vols “2 interaccions”, implica dues compres i dues vendes!

En el cas que hi hagi algun problema perquè la teva empresa s'uneixi al sistema, se t'indicarà què has de solucionar abans d'apuntar-la.

Per exemple, només les empreses que formin part del mercat Estatal (no Intern) poden apuntar-se, si no tens productes al catàleg o alumnat assignat a l'empresa o fa més d'una setmana que no fan res a la plataforma...també ho hauràs de solucionar.

Consideracions:

1. Has de tenir en compte que indicar “2 interaccions” realment implica dues compres i dues vendes, és a dir, 4 operacions a la setmana.

2. Has de ser realista en el número d'interaccions que creus que pot atendre el teu alumnat al llarg d'una setmana.

3. És possible que el sistema no trobi suficients interaccions per cumplir amb l'indicat. Sempre dependrà del número d'empreses apuntades.

4. S'entén que una compra o venda pot allargar-se més d'una setmana. L'important és iniciar el procés de posar-se en contacte i realitzar tot el circuit per poder tancar l'operació el més ràpid possible.

5. Repetim que, les empreses apuntades es comprometen a fer les interaccions indicades. Tant la venda com la compra!

Últims apunts

Per emparellar les empreses, s'han ponderat una serie de factors:

1. Que les empreses coincideixin en horari: com més hores en comú, millor l'afinitat.

2. Que el primer dia d'obertura de la setmana sigui el mateix.

3. Que les empreses treballin en diversos sectors.

4. Que les empreses siguin de diferents Comunitats Autònomes.

5. El nombre d'interaccions prèvies (com menys, millor afinitat).

Això no vol dir que es pugui cumplir tot això amb les empreses suggerides cada setmana, però el sistema intentarà cumplir-ho al màxim segons les condicions de les empreses que esiguin apuntades. Com més empreses apuntades, major serà la varietat d'interaccions i possibilitats.

No es poden consultar les empreses suggerides des del Panell Docent.