Els comptes bancaris són part del nucli principal d'Empresaula. En el fons, si no hi ha disponibilitat de fer un intercanvi econòmic amb una altra empresa, la simulació fluixegeria. Per aquest motiu, Empresaula disposa d'un sistema de banca simulat que s'assembla a qualsevol banca online actual.

Perquè una empresa pugui fer ús d'aquest sistema bancari, ha de tenir almenys un compte bancari. Per crear un compte bancari heu d'anar a “Banca” al submenú.

Fig.1 - Llistat de comptes, formulari d'addició i contractes bancaris.

Per crear un nou compte bancari simplement feu clic al botó d'“Afegir”. En fer-ho, apareixerà a la part inferior de la taula un formulari amb les dades bàsiques. Primer, heu d'indicar un nom pel compte (que us ajudi a identificar-lo); en segon lloc, esculliu el banc en el que voleu crear el compte (actualmente n'hi ha dos: Aureus Bank e Iber Bank). Finalment, indiqueu l'aportació inicial al compte.

En crear un compte amb un banc, automàticament es crea un contracte. Aquest defineix les condicions de tots els comptes d'aquesta empresa per aquest banc.
 

Pots editar algunes condicions (taxa de manteniment, per exemple), editant els contractes corresponents (es poden veure a la part inferior de la figura 14).

Per veure el llistat de comptes de totes les empreses que gestiones i entrar a la banca simulada, accediu a “Finances” > “Comptes bancaris” i feu clic a l'ull blau del compte en concret que voleu veure.

¿Encontró su respuesta?