Tràmits - Altes successives i baixes
O
Escrito por Oriol
Actualizado hace más de una semana

Per accedir a les pantalles d’aquest i els següents punts s’ha d’haver entrat al menú d’Afiliació.

Al clicar a “Altas Sucesivas y Bajas” es portarà a l’usuari al formulari de la figura 1.

En cas que alguna dada sigui incorrecte, es mostrarà en el mateix formulari. Exemples d’errors són: El format d’un dels camps no és correcte, o un identificador no existeix (el NIF o NASS del treballador no pertany a ningú de l’empresa) o la combinació de Règim i CCC no és vàlid.

No es podrà efectuar l’alta d’un treballador amb el mateix CCC sense que hi hagi una baixa previa.

La primera part del formulari d’altes i baixes és igual, demana les dades per verificar la validesa de l’operació i la tipologia.

Fig.1 - Primera part del formulari d’altes i baixes.

Al premer el botó de “Continuar” es portarà a l’usuari a la segona part del formulari. Aquesta segona part canvia segons si s’està realitzant una alta o una baixa tal com es veu a les figures 2 i 3 respectivament.

Fig.2 - Segona part del formulari d’altes.

Fig.3 - Segona part del formulari de baixes.

En ambdos casos al premer a “Continuar” es posarà en cua la descàrrega del PDF corresponent.

PDF d’alta d’un treballador.

PDF de baixa d’un treballador.