Informes - Duplicat de documents TA
Actualizado hace más de una semana

Per accedir a les pantalles d’aquest i els següents punts s’ha d’haver entrat al menú d’Afiliació.

Al clicar a “Duplicados de Documentos TA” es portarà a l’usuari al formulari següent:

Fig.1 - Formulari de cerca d’un treballador concret.

Al clicar a “Continuar” es mostrarà l’historial del treballador que s’ha demanat:

Fig.2 - Formulari de cerca d’un treballador concret.

Si vols veure una comunicació en concret podrà premer el l’acció de “visualització” per descarregar un duplicat de l’operació que es va realitzar (PDFs vistos als punts anteriors).