Guia de l'alumnat
General
Com em poso en contacte amb Suport Tècnic?
Actualizado hace más de una semana

Utilitza la barra lateral dreta on posa "Et donem un cop de mà?". Només has de clicar a sobre perquè es desplegui.

Una vegada aquí, pots provar a trobar la resposta al teu dubte clikant a "Material de suport" o bé crear un nou missatge amb els teus dubtes o problema i l'equip d'Empresaula es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Si cliques a "Material de suport" s'obrirà una altra pestanya on trobaràs una varietat d'articles que t'ajudaran a solucionar els teus dubtes.

En el cas que no trobis el que necessites, pots fer clic a "Contacta amb Suport". Un cop ho facis, t'apareixerà una pantalla per enviar-nos un missatge.

Escriu el teu missatge en el requadre inferior dret i fes clic a enviar, et respondrem el més aviat possible.