Transferència Internacional
Actualizado hace más de una semana

Per fer una transferencia internacional heu de tenir un compte amb "Blackrock Bank".

En cas que ja la tingueu, simplement heu de clicar a l'operativa corresponent per que us surti la següent pantalla:

Tingueu en compte que aquesta operació només està disponible en cas que aquesta empresa tingui contractar el "Mòdul Internacional", en cas que no sigui així us sortirà un missatge que ho indicarà.

Per altra banda, per poder operar a nivell internacional, fa falta que la vostra empresa tingui un codi intern configurat. Aquest codi no es pot configurar ni amb el perfil d'alumne ni amb el de docent, així que si us surt un missatge indicant que falta configurar el codi contacteu amb Suport per que puguem fer la gestió (no hauria de passar mai ja que al activar el Mòdul Internacional lo normal és que també donem d'alta el codi).

En cas que no hi hagi cap problema i us surti el formulari com a la imatge superior, us indiquem alguns punts a tenir en compte:

• Entitat bancaria: és un codi que identifica el banc de destí. Aquest codi el trobareu al directori d'empreses internacional (se us facilitaran totes les instruccions al contractar el mòdul) junt amb el número de compte o IBAN de la propia empresa. En cas que obtingueu les dades bancaries a través de comunicar-vos per email, us heu d'assegurar que us faciliten aquesta dada.

• Número de compte del receptor: No tots els països treballen amb IBAN, és per aquest motiu que també podeu indicar un número de compte que no sigui IBAN.

• IBAN del receptor: en cas que l'empresa receptora si tingui un compte IBAN, el podeu indicar aquí.

• Codi Europen de l'empresa: junt amb les dades per fer la transferència, l'empresa us ha de facilitar també el seu codi d'Europen (si és que no l'heu vist al directori d'empreses internacional).

Un cop s'envii la transferencia tardarem almenys un dia en veure el moviment al nostre compte al Blackrock Bank.