Els serveis d'Organismes Oficials
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Des de la plataforma pots treballar amb dos sistemes d'Organismes Oficials. El primer està inclòs en el preu per alumne/a i el segon es contracta per separat.

  • El sistema de formularis. Només es poden emplenar uns formularis i generar un PDF amb les dades que s'han indicat. A Seguretat Social estan els models TA-1, TA-2, TA-6, TC-1 i TC-2. A Hisenda estan el 111, 190, 303, 347 i 390. Una vegada descarregat el PDF has d'anar al departament corresponent (Seg.Social / Hisenda) i pujar l'arxiu per a la seva revisió per part de l'equip docent. Per realitzar el pagament dels tributs i/o cotitzacions s'ha d'accedir a la banca i triar l'operativa de "Pagaments de tributs".

  • El mòdul d'Organismes Oficials. Aquest mòdul porta la simulació un pas més enllà imitant el funcionament del Sistema RED online. Formen part el sistema de Contrat@, Afiliació, INSS, Cotització i Agència Tributària. La idea és acostar l'experiència a la realitat. L'accés a aquest mòdul està subjecte a la seva contractació.

    En aquest cas, per realitzar el pagament dels tributs i/o cotitzacions, el sistema realitza els càrrecs automàticament ja que en les presentacions de la documentació s'indica el número de compte per al càrrec.

Des del departament de RRHH en la pestanya de Seguretat Social tindràs accés a Contrat@, Afiliació, Cotització i INSS.

Des del departament de Finances en la pestanya d'Hisenda tindràs accés a l'Agència Tributària simulada.

Disposes d'unes instruccions per poder utilitzar aquest mòdul d'Organismes Oficials.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?