Pagament de nòmines
Actualizado hace más de una semana

Has de conèixer els comptes de les persones treballadores. Els pots trobar al Departament de Recursos Humans, a la secció "Persones treballadores". Seguidament, selecciona “Pagament de nòmines” del menú d'operatives. Omple i envia el formulari.

Les nòmines també es poden pagar carregant un fitxer XML de remesa (34.14). Aquest tipus de fitxer acostuma a generar-se a través de programes de gestió.

Per fer-ho, has d'anar a "Operacions SEPA":

Selecciona el fitxer XML del teu ordinador i fes clic a "Següent":

Apareixerà una pàgina de confirmació de dades. Un cop confirmis, es processarà la remesa del fitxer.