Guia de l'alumnat
Banca
Realitzar una transferència nacional
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Entra al Departament de Finances, concretament a "Banca". Quan accedeixis al teu banc, hauràs de seleccionar "Nova transferencia" en el menú d'operatives. Emplena les dades que sol·licitem en el formulari:

• Compte d'origen: Seleccionar el compte corrent de càrrec, si existeix més d'una en la mateixa entitat.

• Compte de destí: Indicar el número de compte de l'empresa beneficiària.

• Import: Import en € (euros) a transferir.

• Concepte: Indicar el concepte al qual es refereix la transferència.

I una vegada enviat, no oblidis acceptar la confirmació! Tingues en compte que es poden aplicar comissions o fins i tot retards en el pagament quan són operatives entre diferents bancs.

Articles relacionats: