Accedir al banc
Actualizado hace más de una semana

Un cop dins del Departament de Finances, accedeix a la secció de “Banca”.

Els logos que vegis dependrà de quants bancs tingui contractats la teva empresa.

Un cop facis clic a un logo, posa com a usuari el CIF de l'empresa i com a contrasenya els últims 4 dígits d'aquest.

Recorda que per conèixer els diferents comptes bancaris has d'accedir als bancs i anotar-los manualment.

Revisar moviments

Un cop accedeixis al banc, fes clic al compte que vulguis revisar.

En “Exportacions” hi ha 3 botons per descarregar els movimients:

• Norma 43: Fitxer en el format establert pel CSB (per programes de gestió).

• Excel: Fitxer de tipus .XLS per obrir amb MS Excel o OpenOffice.

• CSV: Fitxer de text separat per comes, es pot obrir amb múltiples programes.

A la següent figura pots veure tots els moviments bancaris del compte:

També pots veure que el “Concepte” del moviment és un PDF. Fes clic per obrir-lo i descarregar-lo.