Models d'Hisenda
Actualizado hace más de una semana

Resposta curta: http://gov.empresaula.com/aeat. Si no recordes l'enllaç també ho tens disponible a la secció “Hisenda” del Departament de Finances. Quan hi accedeixis, et trobaràs un llistat dels models disponibles:

Selecciona el model, emplena el formulari i fes clic a “Generar PDF” per descarregar-lo.

Pot ser que el teu centre disposi d'un programa específic. Consulta-ho amb gerència.

Per a més informació i models de documents pots connectar-te a la pàgina real de l'Agència Tributària en aquest enllaç.