Primer heu de tenir un catàleg de productes. Si no, no tindreu res a comprar!

Aneu al Departament de Compres i després a la secció de “Comandes”. Feu clic sobre la "pastilla" d'un proveïdor per veure les seves dades i els productes que ven.

Quan n'estigueu segurs/es, feu clic a "Nova comanda" i apareixereu a la següent pàgina:

1. Seleccioneu el compte on us carregaran el cost de la comanda.

2. Seleccioneu els productes que vulgueu afegir a la comanda.

3. Modifiqueu la quantitat de cada producte.

4. Si us equivoqueu, podeu eliminar un producte de la comanda.

5. Realitzeu la comanda.

En fer clic a “Realitzar comanda”, us apareixerà una pantalla de confirmació. Accepteu-la per a completar la comanda.