Resposta curta: http://gov.empresaula.com/ss. Si no recordeu l'enllaç, també ho teniu disponible a la secció “Seguretat Social” del Departament de Recursos Humans. Quan hi accediu, us trobareu un llistat dels models disponibles:

Seleccioneu el model, ompliu el formulari i feu clic a “Generar PDF” per descarregar-lo.

Pot ser que el vostre centre disposi d'un programa específic. Consulteu el vostre gerent.

ARTICLS RELACIONATS