Resposta curta: Sí. Aneu a la secció de “Correus” i fixeu-vos que a la barra lateral, sota els filtres, hi posa “Carpetes”.

Simplement feu clic a “+ Afegir carpeta” [1] perquè us aparegui el camp [2] que es veu a la següent figura:

Finalment, per classificar els missatges a les carpetes creades, utilitzeu els punts que hi ha a l'esquerra [3]: feu clic i deixeu apretat el ratolí i arrosegueu el missatge fins a sobre de la carpeta.

Només podeu “arrossegar” els missatges a carpetes creades manualment (per vosaltres o els vostres companys) o a la “Safata d'Entrada”.

Per guardar o treure un missatge de la carpeta “Importants”, feu clic a l'estrella que hi ha a l'esquerra.

Per enviar un missatge a la “Paperera”, feu clic al botó d“Eliminar” (el paper arrugat).