Accediu a la secció de “Correu” i feu clic al botó “Nou correu”. Es carregarà una pantalla similar a la següent:

No us oblideu d'omplir totes les dades del formulari:

• Destinataris: un màxim de 20 per evitar l'spam dins de la plataforma.

• Assumpte: intenteu que destaqui, que la gent tingui curiositat per llegir-ne més.

• Cos: sigueu professionals. Això no vol dir que sigueu extremadament formals, simplement que cuideu les maneres, reviseu l'ortografia, torneu a llegir el mail abans d'enviar-lo per assegurar-vos que té sentit...

En començar a escriure comprovareu que us surten els emails de totes les empreses de la plataforma. A mesura que escriviu, s'aniran acotant els resultats. Seleccioneu l'empresa i després el departament.

Per finalitzar, si voleu adjuntar documents, podeu fer-ho fent clic al text  que hi ha just sobre el botó “Enviar”. Si necessiteu afegir més fitxers, simplement torneu a fer clic a “Afegir adjunt”.