En cada departament trobaràs una subsecció anomenada “Documents”. Fes-li clic per veure el llistat de documents actual:

Índex de documents i enllaços

A la figura de sobre pots veure que hi ha diferents icones: uns representen carpetes, altres serien els documents, i finalment tindríem els enllaços externs (a webs o documents).

Creació de carpetes i documents
Fes clic a “Crear carpeta” per fer el correcte (pots crear carpetes dins de carpetes).

Fes clic a “Carregar document” per carregar un fitxer que tinguis al teu ordinador. Al carregar un fitxer apareixerà una barra de progrés; al completar la càrrega, aquest quedarà de color verd:

Gestió dels documents i enllaços existents
Per moure un document/carpeta dins d'una altra, simplemente feu clic i deixeu apretat el botó esquerre sobre l'icone, i arrossegueu l'element sobre la carpeta corresponent.

A l'Editar un document, podràs canviar el nom d'aquest o carregar-lo de nou.

Si ho Elimines, podràs recuperarlo buscant-lo a la “Paperera” (barra lateral).

L'opció de Descarregar només està disponible pels documents carregats directament a Empresaula. Pels enllaços, feu clic sobre el nom per seguir-los.