Anem a veure una simple captura amb l'estructura del panell.

L'estructura del panell es divideix en les següents parts:

1. Barra enllaços: accés a notificacions del sistema, perfil, Market i logout.

2. Seleccionador empresa: en cas que estigueu en més d'una empresa, us permet saltar entre elles.

3. Pestanyes de navegació: permet canviar entre els departaments.

4. Menú: permet navegar entre les seccions d'un departament.

5. Contingut: aquí es mostra tota la informació de la secció on sou.

6. Ajuda i Suport: mostra articles d'ajuda relacionats amb la secció on sou i permet contactar amb Suport Tècnic.