Guia de l'alumnat
Important!
Estructura del Panell de l'alumnat
Actualizado hace más de una semana

Anem a veure l'estructura del panell de l'alumnat.

L'estructura del panell es divideix en les següents parts:

1. Barra enllaços: accés a notificacions del sistema, perfil, Market i a material empresaula (Guia d'alumnat).

2. Seleccionador empresa: en cas que estiguis en més d'una empresa, et permet saltar entre elles.

3. Pestanyes de navegació: permet canviar entre els departaments.

4. Menú: permet navegar entre les seccions d'un departament. A la part dreta es troben els Procediments de cada departament.

5. Contingut: aquí es mostra tota la informació de la secció on ets.

6. Ajuda i Suport: mostra articles d'ajuda relacionats amb la secció on ets i permet contactar amb Suport Tècnic.