Horari d'atenció de l'empresa simulada
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

L'horari d'atenció indica les hores en que l'empresa simulada està activa. No es refereix a l'horari normal que faria una empresa del sector d'aquesta empresa, sinó a l'horari de classe en el qual l'alumnat està treballant. Indicar l'horari és obligatori (igual que contractar alumnat o donar d'alta un compte bancari).

 Això permet mostrar a l'alumnat de la teva empresa quines altres coincideixen en horari per tal de facilitar la comunicació entre elles i reduïr la frustració entre l'alumnat.

Per indicar l'horari de les teves empreses has d'anar al menú principal “Horaris”. Un cop aquí, selecciones l'empresa de la qual vols gestionar l'horari (recorda que el filtre d'empreses està a la barra superior, a l'esquerra).

Quan ho facis t'apareixerà un requadre blanc amb una capçalera que posa “Coincidències”, si apareix amb un total de “0”, és perquè encara no has indicat l'horari de la teva empresa. Prem el botó “Canviar horari” que hi ha sota la taula d'horaris.

En la figura de sobre es pot apreciar que ja s' ha afegit una entrada (una part de l'horari d'obertura). Es pot veure tant en la taula superior de la dreta (Dilluns de 9.00 a 12.00) com en la taula general de l'horari (si et fixes el requadre blau indica aquest mateix horari).

Ves afegint dies i hores d'obertura fins que l'horari sigui exactament el que farà l'alumnat d'aquesta empresa. Una vegada fet això, prem el botó de “Tornar” que hi ha sota la taula d'horari.

Si tot va bé veuràs que hi ha empreses que coincideixin en algun punt amb l'horari d'obertura de la teva empresa, es mostrarà la següent pantalla, en la qual es visualitzen les empreses coincidents.

 

En passar per sobre de cadascuna d'elles apareix ressaltada en un color ataronjat i pots veure en la taula d'horaris una sèrie de requadres en aquest mateix to taronja. Aquests requadres indiquen l'horari de l'empresa.

Aquest sistema és molt pràctic i còmode per millorar la comunicació entre empreses i saber amb quines pots establir contacte per tenir una relació més fluïda.

Això no vol dir que no puguis contactar amb altres empreses que no coincideixin, només és un punt de partida.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?