Contractar persones treballadores ficticies
Actualizado hace más de una semana

Tenir persones treballadores ficticies serveix per donar càrrega de treball extra als departaments de Recursos Humans i Finances. El primer, per emplenar els models de Seguretat Social, per exemple, i el segon, en el pagament de nòmines del banc.

Primer accedeix a la gestió de persones treballadores seleccionant “Treballadors” del submenú. Després fes clic al botó “Treballadors ficticis”.

Contractar persones treballadores ficticies per a una empresa és molt senzill. Simplement indica el nombre de persones treballadores que vols contractar, fes clic a “Contractar” i el sistema en crearà tantes com haguis indicat (generant un nom i dades aleatòries).

Posteriorment, assigna en quin/s departament/s treballarà/n i si ho desitges pots indicar algun comentari.

Aquestes persones treballadores apareixeran llistades al Panell de l'alumne, al departament de Recursos Humans, juntament amb el seu número de compte, NIF, NASS i les anotacions associades (si en té).