Tenir treballadors ficticis serveix per a donar càrrega de treball extra als departaments de Recursos Humans i Finances. El primer, per omplir els models extra de Seguretat Social, per exemple, i el segon, en el pagament de nòmines del banc.

Primer accediu a la gestió de treballadors seleccionant “Treballadors” del submenú. Després feu clic al botó “Treballadors ficticis”.

Contractar treballadors ficticis per una empresa és encara més senzill. Simplement indiqueu el nombre de treballadors que voleu contractar, feu clic a “Contractar” i el sistema en crearà tants com hagueu indicat (generant un nombre aleatori).

Posteriorment, assigneu en quin departament se suposa que treballa i poseu qualsevol tipus de comentari que vulgueu sobre el treballador i que pugui influenciar en l'activitat (edat, situació familiar, fills/es...).

Aquests treballadors apareixeran llistats al Panell de l'alumne, al departament de Recursos Humans, juntament amb el seu número de compte i les anotacions associades.