Guia docent
Configuració de les empreses simulades
Contractar alumnat com a persones treballadores d'una empresa
Contractar alumnat com a persones treballadores d'una empresa
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Previ a aquest pas l'alumnat ha hagut de crear-se el compte i ha hagut de ser acceptat per l'equip docent.

Accedeix a la gestió de persones treballadores seleccionant “Treballadors” del submenú. Per defecte estàs a la pestanya de "Treballadors reals” (és a dir, alumnat).

Contractar una persona treballadora és tan fàcil com seleccionar-la del desplegable (en aquest cas apareix Maribel López) i després el departament on vols que estigui inicialment.

Una vegada fet això, pots marcar altres departaments, fer que sigui cap/a d'un o diversos d'aquests departaments o fins i tot acomiadar-la.

L'alumnat podria estar en més d'una empresa si es desitja (encara que no és habitual).

Aquestes persones treballadores apareixeran llistades en el Panell de l'alumne, departament de Recursos Humans, juntament amb el seu número de compte, NIF i NASS que el programa els ha assignat automàticament.