Una vegada dins de la configuració, podem anar a "Docents" del submenú. Aquí podrem seleccionar aquells docents que poden seleccionar una empresa. Els docents que gestionen aquesta empresa apareixen amb un marc blavós:

Quan desseleccionem un nou administrador, ens sortirà un missatge conforme s'ha guardat correctament el canvi:

Assignar docents a una empresa és l'única modificació que podrem fer a una empresa si no l'estamos administrant ja.