Ir al contenido principal
Creació de les empreses simulades
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

En funció de com vulguis organitzar l'activitat de l'alumnat, potser la creació de les empreses passa per una fase prèvia d'estudi i anàlisi del mercat per part de l'alumnat. O pot ser el que no saps encara és el número d'alumnat que tindràs, per tant, no saps quantes empreses fer.

En aquest apartat t'explicarem com fer-lo.

Per crear una empresa cal accedir a “Empreses” i prémer en “Nova empresa”.

Quan estiguis al formulari, emplena les dades corresponents i prem "Enviar".

Si decideixes continuar amb la configuració el sistema et portarà directament a l'apartat de "Detalls". I és en aquest formulari on podràs indicar totes les dades de l'empresa simulada.

 

Consta de tres apartats:

  • Dades de l'empresa. Ja apareixerà el nom comercial, la denominació social i el sector perquè aquestes dades les has introduït des de "Nova empresa". El CIF, NASS i el codi de compte de cotització els haurà assignat automàticament el sistema. D'aquests tres últims camps l'únic modificable per part teva serà el CIF. Finalment, podràs pujar un logo i indicar el règim de la Seguretat Social i important!, una vegada indicat i guardat el règim, no es podrà canviar.

    Si el proper curs decideixes canviar la raó social de l'empresa simulada, també hauràs d'assignar-li un nou CIF.

  • Dades de contacte. Les dades que introdueixis en aquest apartat han de ser reals. Recorda que seran les que es traslladin a l'apartat de Market i que serviran perquè la resta d'empreses simulades puguin contactar amb la teva.

    Tambén et permetrà afegir, si ho desitges, un email extern a la plataforma (gmail, hotmail, etc.) en el qual rebre algunes notificacions (quan aproves un crèdit...).

  • Nivell formatiu de l'empresa. Ja apareixerà complet perquè són dades que has introduït abans des de "Nova empresa".

    Com veus, existeixen dades que podràs modificar en qualsevol moment i algunes d'ells que s'han generat de manera automàtica i que no seran modificables.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?