Per modificar quins docents gestionen una empresa és fa directament des de la configuració d'aquesta.

Podeu anar a "Empreses" del menú principal i llavors fer clic a "Configurar" en una d'elles:

Una vegada dins de la configuració podeu anar a "Docents" del submenú. Aquí podreu triar aquells docents que poden gestionar una empresa. Els docents que gestionen aquesta empresa surten amb un marc blavós:

Quan desseleccionem un nou administrador, ens sortirà un missatge conforme s'ha guardat correctament el canvi:

Assignar docents a una empresa és l'única modificació que podrem fer si no l'estem administrant ja.