Mercat de l'empresa
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Pots modificar els paràmetres que trobaràs dins del submenú "Mercat" a la configuració d'una empresa.

Si cliques "Donem resposta en anglès" indiques que l'alumnat de l'empresa podrà comunicar-se en aquest idioma en un procés de compra-venda.


Pots marcar "Estem de vacances" si saps que l'alumnat no estarà actiu durant un temps (vacances, finalització del curs escolar...). Això també posa en pausa el sistema de Compra/Venda setmanal que es pot configurar a l´'ultim punt "Sistema de compres creuades".

Important! Per al bon funcionament de la xarxa d'empreses i per a la interacció entre aquestes, us aconsellem que feu una bona gestió de l'apartat d'"Estem de vacances".

La missatgeria unificada permet rebre tots els correus de la plataforma en el departament de Recepció. Així, les persones treballadores d'aquest departament poden reenviar els emails al departament corresponent.

D'altra banda, el tipus de mercat en el qual està la teva empresa "Estatal" o "Intern" determina amb quines empreses pot treballar. Si indiques "Mercat estatal" la teva empresa podrà interactuar amb qualsevol empresa de la xarxa nacional, en canvi, si indiques "Mercat intern" únicament podrà fer-ho amb les del seu mateix centre. Pots canviar-ho en qualsevol moment.

Finalment, des d'aquí, també pots apuntar la teva empresa al Sistema de Compra/Venda setmanal. En el cas que hi hagi algun problema per apuntar-la et sortirà un missatge per poder-ho solucionar abans de procedir.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?