Explicarem molt ràpidament la seva estructura a través de la següent captura de pantalla.

1. Menú principal: al passar per sobre amb el ratolí, es desplega per mostrar els noms de les diferents zones.

2. Filtre d'empreses: en cas de tenir diverses empresas, permet filtrar la informació mostrada.

3. Enllaços externs i perfil: mostra enllaços a webs externs i permet accedir al perfil de l'usuari o sortir de la plataforma.

4. Submenú: hi ha algunes zones que tenen subseccions, com per exemple a la figura 2, on veiem que podem navegar entre els diferents departaments, o a la zona del catàleg de productes hi ha una subsecció per a “Productes” i una altra per a “Categories”.

5. Contingut: Aquí es mostra tota la informació de la zona on estem.

6. Suport tècnic: Fes clic a l'interrogant per obrir una caixa de text on escriure un missatge perquè el rebi el Suport Tècnic. Una vegada el rebem, respondrem el més aviat possible (et sortirà una notificació quan això passi).