Bones pràctiques
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

És molt important seguir una sèrie de bones pràctiques a Empresaula perquè l'experiència sigui la millor possible per a tothom.

  • Mai facilitis dades de contacte que no siguin les de la teva empresa simulada.

  • Respecta el sistema de compra-venda setmanal: La participació en el sistema setmanal no és obligatòria, però en cas d'apuntar-te, estàs obligat/da a realitzar les operacions indicades pel sistema. El fet de fallar en el compromís, repercuteix en la dinàmica de l'activitat conjunta.

  • La comunicació amb altres empreses ha de realitzar-se amb la més estricta professionalitat i en un marc de respecte, igualtat i no discriminació, d'acord amb els principis establerts en el Codi de Responsabilitat Social (Codi Ètic que està adjunt al final de l'article) de la Fundació INFORM. Si el teu alumnat no hi posa atenció, no només dona una mala imatge de la seva empresa, sinó també del teu centre!

  • Si les teves empreses tenen factures pendents de pagar, assegura't que realitzen el pagament abans de marxar de vacances o abans de tancar l'empresa.

  • La teva foto de perfil com a docent també ha de ser “professional”. És important que l'alumnat et vegi com a referència del que es considera una bona foto de perfil.

  • Cal anar amb la mentalitat tant de vendre com de comprar, encara que el producte d'una empresa no sigui especialment útil per a la teva! Tingues en compte que perquè tu puguis vendre, algú t'ha de comprar, i viceversa! Ajuda'ns a dinamitzar la plataforma.

  • Mai enllaçis una web externa que no sigui la de la teva empresa simulada.

T'aconsellem fer un bon ús de les bones pràctiques pel bon funcionament de la xarxa.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?