Per poder aprovar o rebutjar una pòlissa, primer els alumnes han de sol·licitar-la.

Una vegada ho hagin fet, pots anar a "Finances" del menú principal del Panell Docent i al submenú "Pòlisses de crèdit". Allà trobaràs una llista de pòlisses pendents d'aprovació per part teva:

Com es veu a la imatge superior, es poden veure diverses dades de la pòlissa sol·licitada. Per entrar en més detalls es pot veure el contracte en PDF.

En fer clic a l'icone d'aprovació, s'enviarà un missatge al departament de Finances de l'empresa indicant la resolució i automàticament es crearà el compte de crèdit associat al compte corrent indicat per l'alumnat. Una vegada fet això, ja es pot operar de manera immediata amb el compte de crèdit.

En cas de rebutjar la sol·licitut, es podrà indicar un motiu i s'enviarà al mateix departament de finances un email amb la resolució i el missatge indicat.