Todas las colecciones
Guia docent
Gestió del dia a dia
Aprovar o rebutjar una pòlissa de crèdit
Aprovar o rebutjar una pòlissa de crèdit
F
Escrito por Fundació Inform
Actualizado hace más de una semana

Per poder aprovar o rebutjar una pòlissa, primer l'alumnat ha de sol·licitar-la.

Una vegada ho hagi fet, pots anar a "Finances" del menú principal del Panell Docent i al submenú "Pòlisses de crèdit". Allà trobaràs la llista de pòlisses pendents d'aprovació per part teva.

Com es veu a la imatge superior, es poden veure diverses dades de la pòlissa sol·licitada. Per entrar en més detalls es pot visualitzar el contracte en PDF.

En fer clic a l'icone d'aprovació, s'enviarà un missatge al departament de Finances de l'empresa indicant la resolució i automàticament es crearà el compte de crèdit associat al compte corrent. Una vegada fet això, ja es pot operar de manera immediata amb el compte de crèdit.

En cas de rebutjar la sol·licitut, es podrà indicar un motiu i s'enviarà al mateix departament de finances un email amb la resolució i el missatge indicat.

Operativa de la pòlissa
A partir de l'aprovació l'alumnat podrà realitzar moviments entre els dos comptes. Un compte de crèdit només permet moviments amb el seu compte associat. No es poden realitzar pagaments a altres empreses, ni domiciliar rebuts dels serveis, per exemple.

Cada mes es realitzaran dos càrrecs en el compte corrent vinculat, un pel capital disposat i un altre pel capital no disposat del compte de crèdit.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?