Software del Sol aposta fermament per la formació dels futurs professionals. Per això, han creat un aula virtual on tots els professors disposeu de material formatiu i casos pràctics resolts que us ajudaran a les vostres classes. A més, diposeu també de fòrums on poder consultar dubtes. Tot això de forma gratuïta: Software del Sol, Universidades y Centros de Formación.

A més, per aquells Centres que vulgueu una atenció telefònica, compteu amb el registre Atenea. Aquesta modalitat de registre ofereix assistència tècnica al professorat sobre qualsevol dubte que tingueu relacionat amb el funcionament de les aplicacions, amb total suport tècnic.

A diferència d'altres tipus de Registres d'Usuari, el Registre Atenea no inclou l'actualització del software, ja que, habitualment, les accions formatives amb els seus programes no solen durar més d'un any.

Com ja sabeu, les llicències dels programes de Software del Sol són gratuïtes, però al contractar el "Registre Atenea" (clients nous) de part d'Empresaula obtindreu un descompte important.